Усі ми звикли до того, що зірки — це еталон краси. Постійна увага суспільства змушує їх тримати себе у жорстких рамках, але вони теж люди й можуть дозволити собі розслабитися. Зірки шоу-бізнесу теж часто поправляються та худнуть. Ми зібрали для вас підбірку тих представниць жіноцтва серед зірок, які приголомшили своїми змінами.

Настя Каменських, яка зараз виступає під псевдонімом NK набрала вагу через напружений гастрольний графік та погане харчування. Спортом тоді вона майже не займалася. Саме це фото у бірюзовій сукні стало поштовхом до її схуднення. Вона важко й довго працювала над своїм тілом, та зараз Настя виглядає чудово. Вона навіть створила власний бренд спортивного одягу.

Тіна Кароль з дитинства була схильна до повноти. Співачка часто розповідає, що бореться за ідеальну фігуру протягом всього життя. Востаннє вона помітно схудла перед всеукраїнським туром "Інтонації" на підтримку однойменного альбому.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За словами Чехової, за останні два роки вона схудла більше, ніж на 20 кг. При цьому телезірка не робила це навмисно. Їй просто довелося змінити спосіб життя і мислення.

Ані Лорак набрала вагу після вагітності, що й не дивно. Вона швидко привела своє тіло у форму, але останнім часом прихильники співачки б'ють на сполох і вважають, що у неї недостатня вага. Подейкують, Лорак сильно схудла після розлучення з чоловіком Муратом.

Наталя Могилевська постійно худне і набирає вагу. Прихильники навіть не можуть назвати скільки разів вона вразила усіх своїм схудненням. Та після цього Могилевська знову швидко поправляється. Так, минулого року вона скинула понад 20 кг під час участі у шоу "Танці із зірками", але нещодавно фанати знову помітили її зайву вагу.

Нагадаємо, що Настя Каменських прикрасила модний глянець: фанати не розуміють, де попа.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак показала, що робить у перервах між концентрами.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.