Нещодавно канал HBO опублікував епічний трейлер фінального восьмого сезону серіалу "Гра престолів" і фанати з ще більшим нетерпінням чекають прем’єри. Постійно підігрівають інтерес до серіалу й актори. Так, виконавець ролі Джона Сноу Кіт Харінгтон поділився з прихильниками цікавим фото.

Відповідний допис з'явився на сторінці виконавця однієї з головних ролей серіалу "Гра престолів" у соціальній мережі Instagram.

На знімку Харінгтон позує зовсім у незвичному образі. У серіалі Джон Сноу одягнений у теплий хутряний одяг та масивні залізні обладунки, адже він перебуває на холодній півночі Вестеросу. Та на цьому фото Кіт напівоголений з кольчугою лише на одній руці показує сталевий прес.

"Нічого ти не знаєш, Джон Сноу", - підписав фото актор.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Фанати не залишили допис без уваги й прокоментували його так:

"Ти знаєш щось, Джон Сноу", "Лише ти точно знаєш, Джон Сноу", "Мабуть, якщо ви прикриваєте це у блискітках, ви можете носити його на Золотий глобус".

Зазначимо, що телевізійний канал HBO все ще не готовий назвати точну дату прем'єри восьмого кінцевого сезону "Гри престолів". При цьому виконавці головних ролей у шоу весь час натякають, яким може виявитися фінал. Підлив вогню актор Кіт Харінгтон, який зіграв короля Півночі Джона Сноу. Згідно з його словами, далеко не всі будуть раді тому, що побачать в останній серії "Гри престолів". За словами актора, фінал буде нерадісним.

Гра Престолів
Гра Престолів

Нещодавно у Мережі з'явився перший офіційний трейлер фінального сезону популярного фентезійного серіалу Гра престолів. Відео було опубліковано на YouTube-каналі Game of Thrones і вже встигло набрати понад 450 тисяч переглядів, а також 320 тисяч "лайків".

Варто відзначити, що цей трейлер є першим повноцінним. Адже до цього з'являлися виключно тизери або кадри 8 сезону.

Нагадаємо, що телеканал НВО показав перші офіційні фото з восьмого сезону. Фанати вже помітили деякі цікаві деталі сюжету.

Як повідомляв портал Знай.uа, мої сідниці не мають значення: Емілія Кларк розсекретила еротичні сцени "Гри престолів"ю

Також портал Знай.uа писав, що головні секрети фінального сезону "Гри престолів" розклали по поличках: фанати шаленіють.