Популярний британський виконавець, переможець "Греммі" Сем Сміт розкрив шанувальникам шокуючу таємницю своїх комплексів і проблем, пов'язаних із зайвою вагою.

Нещодавно у одному емоційному інтерв'ю співак також сказав, що має "небінарну стать". Це означає, що він не ототожнює себе ні з чоловіком, ні з жінкою. Про це йдеться у повідомленні видання Entertainment Tonight.

"Я не чоловік або жінка. Я думаю, що я плаваю десь посередині. Іноді я думаю, як жінка, в моїй голові. Періодично я ставлю собі запитання, чи хочу змінити стать, і досі розмірковую про це", - підкреслив Сміт.

Він також сказав, що у нього все життя - боротьба за прийняття своєї зовнішності. Сміт пригадав свій перший візит до пластичного хірурга для ліпосакції. Тоді йому було всього 12 років.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Мені зробили ліпосакцію, коли мені було 12. У той час я думав, що це зробить мене щасливим. Насправді, це нічого не змінило. Я набрав вагу назад буквально через два тижні, тому що не міг правильно вибудувати свій раціон, це нічого не змінило. Але бути 12-річною дитиною і зробити ліпосакцію дуже непросто", - пригадав Сміт.

Також Сем ошелешив, що у віці 16 років у нього через надлишок жіночого гормону (естрогену) почали рости груди і він був дуже засмучений, коли однокласник схопив його за груди на ігровому майданчику перед друзями. Сміт також постійно просив матір писати записки в школу, щоб його звільнили від уроків плавання.

Зараз співак далі продовжує боротися зі своєю невпевненістю і смутком через неідеальне тіло. Але інтерв'ю він вирішив дати, щоб підняти тему взаємин чоловіків зі своїм тілом і їхніми комплексами з цього приводу.

Співак має надію, що його сміливість говорити публічно про такі проблеми допоможе іншим людям, які відчувають себе аналогічно, приборкати почуття самотності.

Нагадаємо, Київ тоне у смітті, українська акторка першою "закатала рукава": гідний приклад мільйонам земляків.

Як повідомляв Знай.uа, юні виродки познущались над жінкою з інвалідністю заради "слави" в мережі: фото.

Також портал Знай.uа писав, про погром табору ромів у Києві: версії сторін та ставлення українців до проблеми.