Український гуморист, актор і телеведучий Сергій Притула часто ділиться новинами свого зіркового життя з шанувальниками на своїй сторінці в Instagram. Тільки-но вщухли скандали навколо Національного відбору на Євробачення, і Притула вирішив показати щось особливе. Так, в цей раз шоумен розповів фоловерам про прогулянку з малесенькою донечкою.

На фотографії, яка з'явилася в записі Сергія Притули, він постав на огляд публіки у синіх джинсах і чорній курточці з картатим шарфом. На очах у телеведучого стильні сонцезахисні окуляри, а на руках він тримає свій скарб – донечку Солю. В чудову сонячну погоду Притула вийшов на прогулянку з крихіткою. Дівчинка одягнена в чорні штанці і сіру куртку. І хоч на вулиці потеплішало, у дитини на голові шапка, адже, як відомо, весняне тепло оманливе.

У підписі до такої зворушливої фотографії Сергій Притула написав: "Ми з Солькой радіємо приходу справжньої весни в столиці! +16 це вам не тицьки-пицьки! Полетіли!". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників шоумена, Сергія Притулу засипають компліментами в коментарях. Шанувальники зворушені до сліз таким милим сімейним фото.

"Така вже велика", "Яка вона маленька і прикольна! Хорошого дня", "Як підросла, красуня!", "Але як швидко чужі діти ростуть! І так, сьогодні дуже яскравий і теплий день, дійсно весна", "М'якої посадки, Соломійка!", "Ви молодець!", "Ви прекрасні!", "Вам дуже личить бути батьком принцеси", "Сергій, слава Богу, ви проводите час з дитиною. Я вже думала, що ні, тому що ніколи немає фото", "Щастя вашій родині і весни в душі", "Доброго дня Вам! Дякую за настрій!", "Дуже тішить, коли тати гуляють з дітками!", - пишуть в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, пародія на Добкіна обернулася відром бруду для Притули.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що промова Притули про Томос зачепить навіть атеїстів.

Також портал "Знай.uа" писав, що священик відповів Притулі на промову про Томос.