Ольга Меганська– солістка групи "ВІА Гра", яка прийшла на зміну Міші Романовій. Приваблива шатенка модельної зовнішності відповідає критеріям і параметрам, за якими продюсери підбирали попередніх учасниць культового колективу. У Ольги бездоганна фігура, обличчя, яке запам'ятовується, з захопливим поглядом і яскраво виражена сексуальність. Дівчина часто радує шанувальників в мережі новими спокусливими фото, і цей раз не став винятком.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Ольга Меганська опублікувала чуттєве фото, на якому вона позує в чорній мереживній білизні. Правда, на знімку видно лише шматочок бюстгальтера, зате обличчя співачки буквально випромінює чуттєвість і сексуальність. Пишне волосся Ольги укладене в красиву зачіску, а один неслухняний локон спадає на обличчя з яскравим макіяжем. При цьому дівчина загадково посміхається і млосно дивиться в камеру.

У підписі до фотографії Меганська написала: "Понеділок. Чергове "нове життя". Поговоримо трішки? Задавайте мені запитання в коментарях, і я чесно постараюся відповісти на адекватні". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників. Фолловери буквально завалили зірку своїми питаннями, але й не забували писати компліменти образу співачки.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Чи є у вас які-небудь ще інтереси, окрім музики?", "Ви одна з найкрасивіших солісток "ВІА Гри", "Доброго вечора, ти молодчинка, але не розслабляйся, я згоден що ти вже багато досягла, але твій потенціал ще не повністю розкритий", "Ви дуже красива", "Яка ваша головна мета в житті?", "Дуже красива", "Оля, вважаю, що ти прикрасила "ВІА Гру" своєю яскравою зовнішністю і посилила її вокально! Подобається твій голос і вміння ним володіти", "Дуже приємно на Вас дивитися, просто милуюся", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, дружина Меладзе зняла бюстгальтер і показала фанатам "50 відтінків сірого".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Меладзе розповів про долю нової ВІА Гри.

Також портал "Знай.uа" писав, що солістка ВІА Гри проміняла кар'єру на продавця какао-бобів.