Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує в незвичному образі.

На фотографії, яка з'явилася в акаунті Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в спокійному домашньому образі, але ж такі фото Кароліна публікує не надто часто. Співачка стоїть біля вікна в небесно-блакитний кофті з довгими рукавами, яка оголює плечі. В руках вона тримає винний келих, але не з вином, а з дивним напоєм болотного кольору. Волосся артистки розпущене, на її обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру.

У підписі до фотографії Ані Лорак написала: "Правильні думки народжують правильні дії. І ми, тільки ми, вибираємо свою реальність". Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її спроба зберегти молодість тільки псує її природну красу. Крім того, фанати помітили, що на сторінці Кароліни стало з'являтися багато сумних фото.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Просто прекрасна", "Кароліна, зірка моя. Ідеал жіночності. Не слухай нікого, хто пише негатив! Ти ідеал!", "Посмішка приголомшлива, не сумуйте!", "Постарайся ніколи не сумувати! Ми тебе любимо", "Прекрасна. Гарного вам настрою", "А неправильні думки або відсутність розумового процесу породжують цинізм", "Оце так! Такі великі і виразні очі", "Не сумуй, красуня", "Ви дуже хороша актриса - вам погано, а на сцені бадьора і сліпуча", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.