Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує в компанії Кіркорова і дуже відомої жінки.

На фотографії, яка з'явилася в акаунті Ані Лорак, вона постала на огляд публіки разом з відомою британською актрисою Хелен Міррен. Також на фото присутній Філіп Кіркоров. Вони з Лорак буквально оточили тендітну актрису, проте, невідомо, де вони її зустріли.

Ані Лорак відображена в чорному вбранні - гольфі і брюках із завищеною талією. Кіркоров теж в темному одязі, але не обійшлося без яскравого принта. Єдина "світла пляма" на цьому знімку - Хелен Міррен. На ній хоч і чорна спідниця, зате біла блузка, ще й волосся світле. Відзначимо, що Хелен Міррен - англійська актриса, лауреат премії "Оскар". Вона відома виконанням ролі королеви Єлизавети II, проте ця жінка зіграла у близько півсотні фільмів і серіалів.

Хелен Миррен праворуч

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У підписі до фотографії на своїй сторінці Ані Лорак похвалилася не тільки зустріччю з Хелен Міррен, але і похвалила Кіркорова. "Приємна зустріч! Неймовірна Хелен Міррен @helenmirren і прекрасний @fkirkorov", - написала Лорак в підписі до фото. Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її спроба зберегти молодість тільки псує її природну красу.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.