Артистка студії Квартал 95 Олена Кравец вразила фанатів новим знімком. Жінка без сорому виклала фото без макіяжу. Відповідні опублікувала фото в Instagram.

Олена є артисткою студії Квартал 95, де виступає вже багато років і багатодітною мамою. Вона багато працює над собою, щоб завжди бути в прекрасній формі.

Сама Олена в одному зі своїх інтерв'ю зазначала, що підтримувати свій організм у формі не складно – було б бажання. І це дійсно так, адже жінка виглядає чудово, причому, часом не соромиться показувати себе без "бойової розмальовки" — на окремих публікаціях на її сторінці в соціальній мережі Instagram можна побачити найчесніші фото без макіяжу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вона не соромиться показувати свою природну красу і навіть часом не наносить макіяж для появи на світських заходах з сім'єю.

"Красуні! Ленчик супер!", "Олено, ви прекрасні!", "Леночка, ти найкраща», "яка красуня!", "Дівчата, ви принадність!", "Лєна — богиня!", "Оленка, ви шикарна", "дуже красива! Шикарна фігура, справжня жінка", "Ух, всі модні", "Приклад для наслідування! Шикарна!", "Чудова, богиня", "Леночка, я захоплююся вами!", - коментують фанати.

Нещодавно зірка студії "Квартал 95" і засновниця Жіночого Кварталу" Олена Кравець порадувала шанувальників чудовою новиною. Знаменитість потрапила в ТОП-100 найбільш успішних жінок України за версією журналу "Новий час". Так, артистка опинилася на 89 місці, розділивши категорії "Шоу-бізнес" з Джамалою, Полякової, ONUKA, Кароль, Осадчій, Зарицької, Никитюк і Maruv.

Варто відзначити, що Кравець не вперше потрапляє в переможний список.

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" підкорила світ. Олена Кравець знову опинилася в рейтингу "100 найуспішніших жінок України", обрадувавши шанувальників.

Як повідомляв Знай. ua, Кравець з Кварталу 95 показала справжню ревнощі. Гумористи пожартували перед виборами.

Знай. ua писав, що Олена Кравець з "Квартал 95" показала головного чоловіка. Олена Кравець розповіла про те, як починалися її відносини з чоловіком і хто перший зробив крок у цієї романтичної історії кохання.