Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила у новий тур по США і Канаді, звідки вона регулярно виставляє яскраві фото на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Цього разу Лобода опублікувала пікантний кадр, на якому її живіт повністю оголений, а ширінка на штанях розстібнута.

Варто зазначити, що артистка останнім часом любить постити оригінальні фотографії. Фанати їх безумовно оцінили. Цю фотографію вони теж не могли залишити без коментарів.

"Красуня", "Ти просто очаровашка", "Навіщо себе фоткати напівголою", "Фууу", "Джинси не застібнула", - написали підписники під фото.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Були і ті, хто запідозрив Світлану у третій вагітності: "Невже знову вагітна?)", "Ого! Знову на поповнення чекаєте?".

Раніше ми писали про те, що Світлана Лобода виставила розкішний кадр з сонячного Маямі. Так, артистка приміряла спортивний костюм леопардовий, розповівши, що потрібно цінувати кожен момент.

Фоловери не пройшли повз: "Це не стиль-це бідність", "Че за кроси відстійні?", "Трохи жіночності не завадило б... а то одне і те ж одні спортивні костюми...", "Як можна такий стиль любити!!", "Фууууу".

Нагадаємо, що Лобода опублікувала яскравий знімок з Лос-Анджелеса. Артистка позувала в прозорій сукні і золотих ботфортах на тлі феєрверків і захоплених шанувальників. Варто відзначити, що 18 березня Світлана дасть останній концерт туру в Сан-Франциско, після чого повернеться до Росії.

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода викликала справжній ажіотаж новими пікантними знімками. На фото артиска демонструє оголені довжелезні ноги. Співачка у відвертому леопардовому боді тримає босоніжки від Gucci. В коментарях підписники зірки почали засипати її компліментами.

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.