У мережі з'явилася ймовірна версія смерті 51-річного підприємця Арнольда Співаковського. Відомо, що минулого тижня про гірку подію розповіла співачка Лоліта Мілявська, а зараз свою версію розповів його друг Володимир Зудін.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Так, за словами товариша співмешканця артистки, він зустрічався з Спиваковским незадовго до його смерті. Зудін підкреслив, що бізнесмен так схуд, що він перетворився в іншої людини. Один вважає, що саме втрата ваги позначилася на здоров'я екс-коханого Мілявської і привела до передчасної смерті.

"Ми не бачилися кілька місяців. Після цього я приїхав до нього в офіс і в перший момент його не впізнав – він дуже сильно схуд. Сказав, що скинув кілограмів 40 або навіть більше", – заявив Зудін.

Лоліта і Співаковський

Він запитав Співаковського, як тому вдалося скинути вагу, але підприємець ухилився від відповіді. На думку Зудіна, від зайвих кілограмів краще позбавлятися поступово.

"Таке різке схуднення – дуже сильний удар по організму, ось серце й не витримало", – поділився друг бізнесмена.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандальна російська співачка Лоліта Мілявська відчула на собі те, що переживає більшість пенсіонерів. Вона просить допомогти їй розрахуватися з комунальними боргами. Про це написала співачка на своїй сторінці в Twitter.

З таким проханням артистка, яка не повинна мати проблем з фінансами, звернулася до держави, щоб вирішити комунальні питання. Справа в тому, що нещодавно Лоліта зізналася про фінансові труднощі.

Варто нагадати, що у вівторок, 12 березня, стало відомо, що помер колишній чоловік знаменитої української співачки Лоліти Мілявської. Про смерть екс-чоловіка Арнольда Співаковського повідомила сама артистка на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Нагадаємо, Лоліта в балетній пачці показала Волочковій її місце: є ще порох.

Як повідомляв Знай.uа українські зірки заспівали під портретом Кобзона: Сердючка, Ротару та інші гастролери.

Знай.uа писав, жінка лягла під ніж, щоб стати Меган Маркл: я дивлюся в дзеркало і знову щаслива.

Дивіться відео по темі:

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще