Відомий український співак і танцюрист Дмитро Монатік вперше відверто розповів про свою сім'ю.

Як відомо, один з найбільш відомих музикантів українського шоу-бізнесу Монатік, не любить розповідати про особисте життя. Користувачам відомо, що у нього є кохана дружина Ірина і двоє дітей. Періодично в Instagram Дмитра з'являються знімки його малят, але він ніколи не демонструє публіці їхні обличчя.

У програмі "Слава+" Монатік вперше розповів, як зустрів свою кохану. Як виявилося, подружжя родом з Луцька, але познайомилося у Києві. Дмитра та Іру "звела" спільна подруга, яка пізніше стала хрещеною мамою їхнього сина.

"Вона чудова. Я переживав, що не витягну її або, що ще не час. Я тоді не мав абсолютно нічого. Напевно, цей момент психологічно впливає на чоловіка, ти ж все одно хочеш відчувати себе чоловіком. Коли поряд з тобою така розкішна жінка, ти починаєш придумувати собі будь-які причини, але тільки не те, що ти не готовий займатися чоловічими справами", - сказав співак.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Монатік тепло відгукується про кохану дружину і вважає, що йому з нею казково пощастило.

"Іра - це якесь величезне везіння. Коли я писав, що думав, буду шукати вічність, буду шукати все життя, я знайшов. Я щиро вважаю, що мені дуже пощастило. Враховуючи те, з ким вона починала свої стосунки, щирі, абсолютно безкорисливі і куди ми разом прийшли, це дуже великий шлях. Це більше, ніж просто кохання. Це кохання, яке йде поруч з повагою, взаєморозумінням. Це мій найкращий друг ", - сказав про дружину Монатік.

Також артист зізнався, що найяскравішим враженням у його житті стало народження дітей.

"Це мої діти. Бачити, як нове життя, твоє продовження, твоя вічність з'являється на світ, а ще це хлопчики. Це велика нагорода. Я вдячний долі. А раптом я навіть набрався сміливості і перерізав пуповину. Оце враження! Я їй завжди кажу, що я разом з нею і вагітний ходив", - сказав Дмитро.

Нагадаємо, Потап переманив улюбленців MONATIK на "Голос країни".

Раніше Знай.uа повідомляв, Монатік зворушив мережу рідкісним кадром з творчими синами.

Також Знай.uа писав, Монатік зізнався у коханні гарячій білявці на "Голос країни".