Відомий український співак Володимир Ткаченко, чоловік Олени Мозгової, пояснив, чому вирішив взяти незвичайний псевдонім Девід Аксельрод.

На шоу "Голос країни" один з суддів, Потап, запитав у Девіда, чому він вирішив змінити ім'я. Той несподівано зізнався, що вирішив повернутися до свого єврейського коріння, взявши прізвище діда.

"Це дуже важка для мене історія, тому я взяв прізвище свого дідуся. Він був Аксельрод, але під час гонінь єврейського народу він змінив прізвище на Кисленко. Майже три роки тому дідусь загубився, у нього була хвороба Паркінсона. Його не знайшли. Щоб вшанувати його пам'ять, а він був мені більше, ніж батько — я взяв його прізвище", - заявив Володимир Ткаченко.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

У свою чергу Потап заявив, що публіка навряд чи буде любити Девіда менше, ніж Володимира.

У 9 випуску шо "Голос країни" Девід Аксельрод і Яна Клявіна зіткнулися у вокальному поєдинку. Однак, їх наставниця Тіна Кароль, віддала перевагу Аксельроду, який пройшов у наступний етап проекту.

Раніше повідомлялося, що зіркова пара Олена Мозгова та Володимира Ткаченка, який тепер виступає під псевдонімом Девід Аксельрод, показала підписникам свої ніжні почуття на День Святого Валентина.

Як повідомили знаменитості, День закоханих вони вирішили провести разом і насолодитися близькістю. 14 лютого офіційно у соціальній мережі Facebook з'явилося фото ніжного поцілунку Мозгової і Аксельрода. Судячи з усього, пара вирішила влаштувати собі по-справжньому романтичний вечір: вони оточили себе свічками, квітами і раритеними меблями.

Нагадаємо, драматична історія кохання Володимира Ткаченка та Олени Мозгової.

Раніше Знай.иа повідомляв, чоловік Мозгової з новим іменем прийшов на "Голос".

Також Знай.иа писав, виступ підопічних Потапа Роксолани Сироти та Артема Банара стали одним з найяскравіших моментів на "Голос країни". Вони виконали хіт MONATIK і Наді Дорофєєвої "Глибоко".