Австрійська зірка Том Нойвірт, більш відомий під сценічним псевдонімом Кончіта Вурст, показав свій новий кліп на пісню Hit Me та шокував багатьох шанувальників кардинальним перетворенням. У ролику Кончіта виглядає як звичайний чоловік, повідомляє Daily Mail.

Варто відзначити, що фанатів 30-річної співачки складно здивувати її зміною іміджу: то вона фарбує волосся в світлий колір, то голиться наголо. Однак цього разу подібних змін від Вурст не чекав ніхто.

У новому кліпі Кончіта знову обрала світлий колір волосся, але в сукупності з відсутністю макіяжу та спортивною толстовкою це справило шокуючий ефект. Положення рятують деякі кадри, на яких Кончіта з'являється в макіяжі і танцює в спортивних легінсах.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

При цьому прихильники занервували, тому що переможниця Євробачення-2014 колись зізналася в інтерв'ю, що планує незабаром позбутися образу бородатої дами.

Відео зібрало не надто багато переглядів та лайків (522 тисяч і 9 тисяч), але багато коментаторів оцінили новий образ співачки. Хоч він і викликав шок, в цілому фанати лишилися задоволені такими раптовими змінами Кончіти.

Нагадаємо, що, згідно з останніми заявами Тома Нойвірта, він вирішив радикально змінити зовнішність і став мужнішим. У своєму Instagram він також зізнався, що більше не хоче носити сукні та інші жіночі предмети одягу.

Як повідомляв портал Знай.uа, до міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2019" залишилося зовсім небагато часу. Ще не встигли вщухнути пристрасті після Національного відбору учасника від України, як з'явилася нова шокуюча інформація.

Також портал Знай.uа писав, що у Франції вже визначили, хто в цьому році представлятиме країну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення". На нього поїде 19-річний андрогін, співак, автор пісень і відеоблогер по імені Білал Ассані. Свою композицію "Roi" ("Король") Білал повезе до Тель-Авіва.