Покійна співачка Юлія Началова все життя мріяла про справжнє кохання, але так і не встигла його знайти. Яким було особисте життя відомої співачки і чому жоден чоловік так і не зміг зробити її щасливою? Передає Clutch.

Перший шлюб комом

Першого чоловіка, учасника групи "Прем'єр-міністр" Дмитра Ланського, Юлія зустріла ще у музичному училищі. Йому було 16, їй - 15. У них закуртився яскравий підлітковий роман, який закінчився шлюбом. На жаль, через три роки молоді люди розлучилися - Началовій на той момент було всього 23 роки.

Друге розлучення для книги рекордів Гіннесса

Другий шлюб у Юлі був з футболістом Євгеном Алдоніним і тривав з 2006 по 2011 рік. Ці відносини були набагато більш вдумливими і усвідомленими. Пару пов'язувала швидше тепла дружба, ніж пристрасть.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Через півроку після весілля у пари народилася донька Вероніка, якій батьки були дуже раді. На жаль, вона не змогла зберегти почуття подружжя.

З часом Юля і Женя стали все менше часу проводити разом. Вони настільки віддалилися один від одного, що в якийсь момент вирішили мирно развестить.

"Заради миру і спокою доньки ми зробили все. І змогли залишитися друзями. А це дорогого коштує, — казала Юля про розлучення з Женею. — Я вважаю, що наше розлучення треба занести в Книгу рекордів Гіннеса, тому що воно було просто наймилішим".

І втретє "не той"

Після розлучення Началова написала багато хітів, і на 5 років виїхала жити до США. Саме там Юля познайомилася зі своїм наступним чоловіком - хокеїстом Олександром Фроловим.

Юля і Саша прозустрічалась п'ять років з 2011 по 2016 рік, але так і не розписалися. Фролов активно будував спортивну кар'єру і часто був у роз'їздах, тому на кохану у нього не вистачало часу. Одного разу вони просто перестали спілкуватися.

Троє чоловіків, два невдалих шлюбу і нескінченна віра в зустріч зі своєю долею — таким було особисте життя Юлії Началовой. На жаль, зустріти справжнє кохання співачка так і не встигла.

Нагадаємо, Нічлава передбачила свою смерть.

Раніше Знай.uа повідомляв, відомий путінський "кадет" відверто зізнався у вічному коханні до Началової.

Також Знай.uа писав, родичі Началової вирішили долю її дочки.