Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів.

Так, в цей раз Настя вирішила показати шанувальникам черговий шпагат, який вже взагалі нікого не вражає, судячи з лайків під фото. На фотографіях, які з'явилися в акаунті балерини, вона постала на огляд публіки в компанії молодого чоловіка. Як виявилося, цей хлопець є фітнес-тренером, його звуть Едуард Каневський. Схоже, Анастасія вирішила продемонструвати свою майстерність у шпагаті, і хотіла навчити тренера, але у нього такі рогатки не вийшли.

У підписі до фотографії Анастасія Волочкова розповіла про цього хлопця. "Після спільного тренування і зйомки з зірковим тренером Едуардом @kanevskiy_ed на шпагат він сісти не зміг. Але у нього незрівнянні біцепси і дуже багато інших достоїнств і людських якостей. Знайомі ми були раніше, але подружилися тепер в @goldenlion.club. Едуард з радістю приїхав в гості в мою атмосферу балетного залу. Здорово було і позитивно", - написала балерина.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ось тільки оцінити черговий шпагат нікому. Як відомо, нещодавно Настя відключила можливість коментування своїх публікацій, що дуже засмутило її фанатів. Так що фоловерів не змогли висловити свою думку з приводу Настиних шпагатів. Відзначимо також, що нещодавно балерина написала довгий пост про те, що змусило її прибрати коментарі. А потім ще один такий пост, як ніби не все ще знають і зрозуміли, що вона відключила коментарі.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.