Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним селфі в дзеркалі, позуючи лише у відвертому леопардовому купальнику і шкіряній курточці. Так, артистка виставила напоказ ідеальне тіло і величезні груди, моментально полонивши серця шанувальників.

"Ми біжимо з тобою ніби від гепарда 🐆Подивися , адже десь поруч наша 🐼 ", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери залишилися в захваті: "У вас така гарна фігура 👍👍👍👍👍", "Такою красивою бути небезпечно для здоров'я... чоловічого.", "Від такого гепарда я б не тікав!))", "Пожежних вже викликали?!))", "Шикарна кицька", "Анна, дуже сексуально і збудливо.".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.