Відома американська порноакторка, зірка шоу "Дом-2" Олена Беркова терміново госпіталізована після того, як вона втратила свідомість у своїй квартирі.

Як розповів її піар-директор, актриса вже прийшла до тями, але все ще не дуже добре себе почуває.

"Вона дуже слабка. Нам сказали не хвилювати її, і рекомендували не дозволяти їй вставати з ліжка", – розповів офіційний представник Олени Беркової.

Крім того, вона повідомила, що медики виключили епілепсію і припускають, що швидше за все це "через порушення обміну речовин у головному мозку".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Близькі Беркової повідомляють, що останнім часом акторка активно худла перед зйомками в новому шоу. Вона майже нічого не їла і працювала по 15 годин на добу.

Раніше повідомлялося, що російську співачку Юлію Началову, яка померла 16 березня, можна було врятувати. Але артистка відмовлялася від операції, яка могла її вберегти.

Про це повідомила піар-директор співачки Ганна Ісаєва в ефірі передачі "Пусть говорят". Як розповіла піарниця, Началова відмовилася ампутувати уражений палець.

"Вона не дала видалити цей палець, де розвинулася інфекція, поки ще була в свідомості. Дуже цього боялася. Важко судити, що б було, якщо б його видалили. Я іноді думаю: якби їй відразу видалили частину ноги…", – поділилася піарниця.

Нагадаємо, прокуратура Ніцци знову запідозрила екс-коханця Анастасії Волочкової в ухиленні від сплати податків.

Раніше Знай.uа повідомляв, Юлія Началова померла у віці 38 років. Близькі співачки звинувачують у її смерті таблетки для схуднення. Останнім часом співачка захоплювалася ними.

Також Знай.uа писав, відомий український співак Володимир Ткаченко, чоловік Олени Мозгової, пояснив, чому вирішив взяти незвичайний псевдонім Девід Аксельрод. Він несподівано зізнався, що вирішив повернутися до своїх єврейських коренів, взявши прізвище діда.