Популярна українська співачка Настя Каменських, яка зараз виступає під псевдонімом NK, здивувала шанувальників новим знімком, який розділив думки фанів.

Так, нещодавно вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram нове фото, яке викликало неоднозначну реакцію у підписників.

На знімку зірка українського шоу-бізнесу позує в білому боді, її млосний погляд спрямований в об'єктив камери, а відкритий рот Настя прикриває рукою.

Шанувальники української співачки розійшлися в думках про світлину Насті Каменських. Деякі відзначили, що їм набридли одноманітні і відверті фото зірки, а інші, як і раніше захоплюються фігурою Насті. І, хоча, вони визнають, що вигляд у Каменських ідеальний, та все ж зазначають, що жіночці давно пора йти в декрет.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Ми думали ти вагітна", "Настя! Ти задовбала своєю ж *** ю", "Ідеальна! Але пора вже йти в декрет. Дуже хочеться бачити вас щасливою матусею і коханою дружиною", - пишуть в мережі.

Нагадаємо, Настя Каменських і Потап в новому відео на YouTube відверто розповіли, що їх пов'язує. Каменських і Потап останнім часом постійно підігрівають чутки про свій роман. Користувачі підозрюють, що знаменитості давно одружені, і навіть чекають спільну дитину. Однак, зірки, які дуже багато часу проводять разом, відмовляються коментувати своє особисте життя.

Як повідомляв портал Знай.ua, новий кліп Насті Каменських посварив її фанатів.

Також Знай.ua писав, Настя Каменських розповіла про деякі таємниці їхніх стосунків з Потапом. Вона зізналась, що "без цього генія з неймовірно красивою душею - нікуди".