Дан Балан і Віра Брежнєва підігріли чутки про їх можливий роман. Про це передає Clutch.

У Мережі знову загули про розлучення однією з найяскравіших пар російського шоу-бізнесу - Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе. Співачки запідозрили у пристрасному романі з моладвским співаком Даном Баланом, якому Брежнєва присвятила зворушливий пост на своїй сторінці в Instagram.

"Ми не знаємо, що на нас чекає… Тому потрібно проживати кожен момент нашого життя. #нашелето", — написала Віра.

У якості супроводу Брежнєва опублікувала уривок зі спільного з Баланом кліпу на пісню "Наше літо", який вийшов у 2017 році. На романтичних кадрах пара грається на пляжі і ніжно обіймається.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Провокаційна публікація Брежнєвої викликала справжню бурю в коментарях. Підписники підозрюють, що Віра вирішила розлучитись зі своїм чоловіком, продюсером Костянтином Меладзе, і піти до Балана.

"З Меладзе все?", "Кинула чоловіка заради молодого і тепер витягує його?", "Як Костян на це дивиться. Я розумію, що ви актори, але тяжко… все одно", "Віра, у вашому житті було досить випробувань, важких і гірких днів. Ви заслужили щастя! І я за вас рада", "Віра правда що ви розлучаєтеся з Меладзе? Якщо це правда не журіться зустрінете іншого яка буде вас цінувати ви на це гідні", "Виходить прекрасна пара", "Віра кліп відмінний! Ви молодчина, і Дан супер!", "Яка класна пісня. Дан нарешті з'явився і знову написав класну пісню. Супер", "Обожнюю цю пісню і вашу творчість, і народилися ми з вами один день", "Молодці", "Шикарно!!!",— пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Віра Брежнєва заявила, що не вважає себе українською співачкою.

Раніше Знай.uа повідомляв, Дан Балан запросив Кароль на перший спільний танець і присвятив їй виступ учасників своєї команди.

Також Знай.uа писав, улюблениця Дан Балан на "Голос країни" стала в усьому копіювати Тіну Кароль щоб сподобатися тренеру.