Відома російська співачка Крістіна Орбакайте опублікувала фото з донькою Клаудією. Про це пише Clutch.

На офіційній сторінці в Instagram співачки з'явилося милий сімейний кадр: на ньому Христина позує з донькою Клаудією Земцовою, широко посміхаючись.

"Весняні канікули – шкодного всім настрою від нас з Клавою Земцовою", – написала Орбакайте, додавши усміхнені емодзі.

"Христинка, ви такі прості добрі, незважаючи на вашу славу. Дай бог вам найкращого, що є на землі. Донька ваша – просто ваша копія", "Дівчатка, ви красуні, розумниці. Дай бог вам міцного здоров'я, родинного щастя, удачі, благополуччя. У нас канікули з суботи. Але ми будемо ходити в шкільний табір", "Христина теж була такою тендітною і ніжною дівчинкою в дитинстві. А дочка міні Христина, на тата теж дуже схожа!" – коментують шанувальники.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, популярна російська співачка, дочка знаменитої примадонни Алли Пугачової Крістіна Орбакайте здивувала шанувальників незвичайним фото. Чим викликала масу критики в свій бік.

Співачка шокувала шанувальників в мережі своїм зовнішнім виглядом, за який її порівняли з чоловіком. Так, зірка багатьом користувачам нагадала відомого фігуриста Євгена Плющенка. Знімок опублікований на сторінці артистки в Instagram.

Орбакайте викликала бурхливу реакцію користувачів мережі. В коментарях вони зазначили, що нова зачіска, а також широкі сонцезахисні окуляри, в яких позує Христина, абсолютно їй не пасують.

Нагадаємо, Алла Пугачова відмовилася від новорічних концертів і корпоративів, хоча їй пропонували гонорар у 300 тисяч євро.

Раніше Знай.uа повідомляв, співачка Крістіна Орбакайте та її матір – примадонна російської естради Алла Пугачова опублікували несподіване спільне селфи.

Також Знай.uа писав, Христина Орбакайте у своєму профілі в Instagram показала новий образ, підготовлений для фотосесії журналу Flacon magazine, де знялася з дуже короткою стрижкою.