Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком

Після канікул в Італії і Німеччині Катя Осадча повернулася додому і відразу вирушила до столичного "Жовтневого палацу" на нові зйомки.

На культурній локації відбулася прем'єра вистави "Ladies Night. Kyiv Style". Постановка розповідає про історію шести друзів, які залишилися без роботи і марно намагаються її знайти.

Світський захід українська знаменитість відвідала в ефектному вбранні. Катя Осадча в буквальному сенсі блищала перед камерами в комбінезоні смарагдового кольору. Не обійшлося без традиційного аксесуару – оригінального капелюшка. Цього разу на голові Каті красувався головний убір від Marta Holod з пір'ям в тон вбрання.

Довершила ефектний образ відома ведуча чорними туфлями-човниками на високих підборах, які поєднувалися з чорним елементом на поясі комбінезона.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Ранок, а я вже нарядна", - з гумором підписала фото Катя Осадча.

Також на instagram-сторінці програми "Світське життя" з'явилося ще більше фото з прем'єри:

Нагадаємо, Катя Осадча вразила наповал яскравим весняним образом.
На фотографії, яка з'явилася в записі зоряної телеведучої, вона постала на огляд публіки в яскраво рожевому платті різних відтінків у поєднанні з білим. На ногах Каті стильні рожево-білі туфельки з відкритою п'ятою. Фанати вельми здивувалися такому яскравому і грайливому вбранню, адже Осадчу звикли бачити у більш вишуканих образах.

Як повідомляв портал Знай.ua, Катя Осадча показала, за що її полюбив Горбунов

Також Знай.ua писав, Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.