Відома російська зірка фільмів для дорослих Олена Беркова потрапила на лікарняне ліжко. Відомо, що зірка знепритомніла у себе вдома. Однак зараз дівчина вже прийшла до тями.

Про це стало відомо завдяки повідомленню її піар-директора.

Олена Беркова
Олена Беркова

"Вона дуже слабка. Нам сказали, єдине, що не хвилювати її, і рекомендували не дозволяти їй вставати з ліжка", – розповів офіційний представник Олени Беркової.

За його словами, медики виключили епілепсію.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Швидше за все, це через порушення обміну речовин у головному мозку", – наводить слова піарника артистки Telegram-канал Life Shot. Кажуть, останні кілька місяців Олена Беркова посилено худла для зйомок у новому шоу і працювала по 15 годин на добу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російська зірка фільмів для дорослих Вікторія Сверчкова раптово втратила свідомість на зйомках чергової стрічки в штаті Індіана, США. Про це повідомляють росЗМІ. Порноакторка народжена в Пермі.

Як розповів журналістам продюсер порноакторки, дівчина дотримувалася жорсткої дієти перед зйомками. Однак у найвідповідальніший момент ослаблений організм не витримав високих навантажень. Продюсер додав, що зараз Сверчкова перебуває під наглядом лікарів.

Варто нагадати, що в США порнозірку та її партнера звинуватили у зґвалтуванні неповнолітньої дівчинки. Про це повідомляє The Daily Beast. У місті Ранчо Кукамонга, штат Каліфорнія, правоохоронні органи отримали скаргу від дівчинки, яка стверджувала, що протягом кількох місяців її піддавали насиллю місцева пара.

Нагадаємо, спокуслива зірка Playboy ледь не впустила груди у вбиральні під час селфі.

Як повідомляв Знай.uа Леді Гага показала груди на SAG Awards-2019: забула про білизну.

Знай.uа писав, зірка Playboy спокусила пляж відвертим купальником: фото, від якого захоплює дух.

Дивіться відео по темі: