Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже барвистим фото, на якому чомусь вийшла на вулицю, але забула надіти шкарпетки. Так, артистка підтримала людей з синдромом Дауна в честь Міжнародного дня 21 березня і запропонувала зруйнувати стереотипи, які є у багатьох людей.

"Сьогодні Міжнародний день людини з синдромом Дауна. Мені хочеться підтримати тих, хто знає про це не з чуток. Хочеться захоплюватися вашою силою! Справжньою, а не вигаданою! В акаунті @fond_yaest є прекрасний фільм про Влада. Подивіться обов'язково. Він руйнує стереотипи, які у нас безумовно є, а треба б від них позбавлятися... ❤ ", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Анечка красуня❤️😘", "Сама добра ❤️ Здоров'я всім, всім))", "На цьому фото ,ви дуже схожі зі своєю дочкою Аліною 💕", "Анюта не захварій!))", "Сонце, де взуття!?)".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.