Прес-секретар і гітарист групи "Ленінград" Дмитро Гугучкін назвав головну причину розпаду легендарного колективу.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

За словами Гугучкіна причиною розпуску складу гурту став занадто насичений гастрольний графік.

"При такій інтенсивності концертний графік будь-яка людина втомиться", - розповів Дмитро Гугучкін.

Крім того прес-секретар гурту зазначив, що лідер угрупування Сергій Шнуров все ж знайде нове заняття для себе, адже він дуже енергійна люлина.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Поки невідомо, що буде далі, але Сергій Шнуров людина енергійна, знайде, чим зайнятися. З групою я поки не обговорював рішення Сергія. Думаю, мало, хто зрадіє. завжди кінець чогось хорошого викликає смуток і жаль. але кінець чогось - це завжди початок чогось нового, тому ми будемо дивитися в майбутнє з оптимізмом", - розповів Гугучкін.

Варто відзначити, що про розпуск гурту 20 березня оголосив лідер колективу Сергій Шнуров, опублікувавши графік прощального туру угрупування.

"Між складними речами, я скажу, як не молодик, - цей тур буде прощальним, ось і казочці кінець", - написав він.

Раніше ми писали, що скандальна російська телеведуча і світська левиця Ксенія Собчак посварилася в Instagram з відомим виконавцем, солістом групи "Ленінград", Сергієм Шнуровим. Все почалося з того, що Шнуров за допомогою рими висловив свою негативну думку про зраду Собчак з режисером Бомоловим. Втім, перепалка у знаменитостей проходить цілком культурно: тепер вони ображають один одного у віршах.

Нагадаємо, відома і скандальна Ксенія Собчак вирішила поставити на місце лідера гурту "Ленінград" Сергія Шнурова. Їй не сподобався зухвалий вірш стосовно її розлучення з Максимом Віторганом і відносин із "коханцем" Костянтином Богомоловим.

Як повідомляв "Знай.ua", нещодавно стало відомо про те, що скандальний вокаліст гурту "Ленінград" Сергій Шнуров став членом ради комітету Держдуми з культури другого скликання.

Також "Знай.ua" писав, що Матильда Шнурова розповіла про життя з колишнім чоловіком. За словами дівчини, вона ще не встигла усвідомити новину про те, що у співака з'явилася нова дружина.

Порошенко пролітає: у другому турі Зеленський зустрінеться з Тимошенко - Пальчевський