Вже в середині квітня відома російська співачка Алла Пугачова відзначатиме ювілей. Примадонні вітчизняної естради виповниться 70 років. На честь знаменної події організовано грандіозний концерт, про який розповів чоловік артистки, популярний гуморист і співак Максим Галкін у великому інтерв'ю телеканалу "Дощ".

Артист розкрив подробиці підготовки Алли Пугачової до ювілейного шоу. Крім того, Галкин підкреслив, що співачка працює над голосом, однак, незважаючи на всі вправи, оцінює його критично.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

"На даний момент вона репетирує цілий концерт, з голосом все добре. Вона неймовірний перфекціоніст. За все своє життя я знав лише одну людину, яка так критично ставилася до свого голосу. Це був Муслім Магомаєв". Максим Галкін

Гуморист зізнався, що створив для коханої дружини максимально комфортні умови.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

"Я відійшов убік і її не турбую. Взагалі весь наш побут побудований на тому, щоб її не турбувати". Максим Галкін

Концерт буде абсолютно новою музичною програмою, вірніше, виставою.

Максим Галкін , Алла Пугачова
Максим Галкін , Алла Пугачова

"Для неї це колосальний виклик. Вона повинна наживо, з живими музикантами на сцені Кремля виконати спектакль пісень". Максим Галкін

Шоумен зазначив, що будуть нові пісні. Зрозуміло, не обійдеться і без старих, але тільки те, що підходить для її концепції.

Нагадаємо, що прихильники Алли Пугачової стривожені новинами про різке погіршення стану здоров'я улюбленої співачки.

У повідомленні говориться, що проблеми з серцем і вік Алли можуть позбавити дітей матері, а Галкіна — дружину. Шоумен працює вдень і вночі, збираючи гроші на дорогу операцію на серці для дружини.

Як повідомляв раніше Знай.uа, модельєр Олександр Васильєв, який, до речі, дружить з Аллою Пугачовою, розкритикував і її фігуру і її стиль.

Також Знай.uа писав про те, що шанувальники російського поп-короля Філіпа Кіркорова шоковані чутками про ймовірний замах на колишнього чоловіка Примадонни, який нібито організував її нинішній супутник життя Максим Галкін.