Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, якому приписують бурхливий роман зі співачкою Настею Каменських, часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз Потап показав миле фото, на якому позує в компанії своїх зухвалих друзів-артистів з групи "Мозги".

На знімку, який з'явився в акаунті Олексія Потапенка, він постав на огляд публіки в ошатному чорному костюмі з білою сорочкою і краваткою. Втім, його колеги з групи "Мозги" теж красиво одягнені – у костюми та краватки, а деякі наділи на очі сонцезахисні окуляри. Один з них тримає в руках пляшку з алкогольним напоєм. Знято все це з незвичайного ракурсу.

З підпису до фото і геолокаціі стає зрозуміло, що цей кадр був зроблений на церемонії вручення музичної премії "Юна", яка проходила в п'ятницю, 22 березня. У підписі до фотографії Олексій Потапенко залишив кілька хештегів, а геолокація свідчить про те, що вона була зроблена в Національному палаці мистецтв України. Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову фотографію Потапа. Фанати засипають артистів компліментами в коментарях, вони в захваті від крутих образів і нарядів учасників групи "Мозги".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Несіть вогнегасники", "Порвіть всіх на шматки, хоча це і так станеться", "Тут так і зашкалює крутість", "Красені, просто секс", "О, Стів Бушемі", "Бригада", "А де @positiff? Образили хлопчика", "Джентльмени", "Костюм до лиця", "Круті! Лише @positiff не вистачає. Удачі вам", "Просто супер", "Ух, красені", "Ви найкращі!", "Як президенти одяглися. Особливо Потап", "Красиві", "Брутальні чоловіки", "Красені", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Потапа.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських і Потап не відлипають один від одного в Майямі.