Відомий український співак, який переміг у Національному відборі і став учасником "Євробачення" в 2018 році, Костянтин Бочаров, більш відомий як Melovin, і якого ще називають українським Дракулою, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз артист порадував фоловерів новим фото зі стильної фотосесії.

На фотографії, яка з'явилася в записі Кості, він постав на огляд публіки в стильному образі. Для фотосесії Melovin надів чорні укорочені брюки, чорний светр, і чорні черевики. При цьому на ньому також сіро-срібляста курточка зі зміїним принтом. Але з усього цього, на новому знімку видно тільки курточку. Однак, раніше Костянтин вже викладав фотографії з цієї похмурої фотосесії. Але конкретно це фото робить його дуже світлим і милим, оскільки він променисто посміхається в камеру.

Як усі помітили, співак кардинально змінив імідж, і це не тільки про зачіску і колір очей. Навіть його образ змінився, і схоже, не тільки образ. Хоча, можливо, таке перевтілення було задумано тільки для фотосесії, і в житті Костя залишився колишнім. Зазначимо, що раніше на сторінці Кості з'явилися й інші фотографії з цієї трохи похмурої, але атмосферної фотосесії. Така публікація не залишилася без уваги фоловерів. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотосесію співака.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Чому ти такий красивий?", "Мел, от скажи це нормально що я кожен вечір скучую ковдру в трубочку, обіймаю, закриваю очі і уявляю, що це ти?", "Такий щирий бублик", "Так стало тепло на душі, тобі так личить усмішка", "Як я тепер спати буду? Ти мені вже в еротичних снах снишся. Ти навіщо так робиш?" "Здавалося б - звичайна фотосесія, але тут тобі весь спектр емоцій: і подив, і філософствування і навіть радість", "Посміхайся частіше, Мел. Тобі дуже личить посмішка. Вона прекрасна", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Melovin розповів про власні політичні амбіції.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Melovin продав свій найдорожчий талісман.

Також портал "Знай.uа" писав, що Melovin став восьминогом у продовженні відомого мультфільму.