У студії "Квартал 95" артисти час від часу підколюють один одного на гострі теми. Актор і комік Євген Кошовий жартома образився на свого колегу, який подався у президенти України, Володимира Зеленського. Кошовий різко відреагував на заяву Зеленського про те, що той, можливо, підтримає лідера групи "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука на президентських виборах.

Ще до того, як всі рекордно численні кандидати в президенти кинулися до президентського крісла у захоплюючій гонці, за якоїювся країна спостерігає практично як за шоу, ходили різноманітні чутки. Так, говорилося, що на пост президента будуть висуватися Вакарчук і Зеленський.

Однак, якщо комік своє слово стримав, то музикант відступився від наміченої ідеї, заявивши, що в політиці йому робити нічого.

На днях Володимир Зеленський нагадав про те, що Вакарчук міг би бути одним із кандидатів у президенти, при цьому зазначивши, що в такому разі він би його підтримав. Цю заяву прокоментував колега Зеленського по "Кварталу" Євген Кошовий у новому випуску програми "ЧистоNews".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Всі ми з вами думали, що ось ця тяганина з його "Йду не йду" закінчилася, але спасибі Володимиру, що дав їй друге дихання", — іронічною зауважив артист.

У той же час він жартома "образився" на Зеленського за те, що, незважаючи на їх близькість, лідер "Кварталу 95" готовий підтримувати Вакарчука, а не його самого.

Нагадаємо: "взяла тайм-аут". Дружина Зеленського розповіла, що думає про президентство дружина.

Крім того, Знай.uа писав, що Зеленський зібрався міняти Конституцію: все в одному законі.

Нагадаємо, Володимир Зеленський заявив, що не буде йти більше, ніж на один строк у разі перемоги на президентських виборах.

Як повідомляв портал Знай.uа Володимир Зеленський розповів, що планує зробити зі своїм бізнесом у разі перемоги на виборах.

Знай.uа писав, Арсен Аваков оцінив шанси слуги народу на президентських виборах.