Російська письменниця Олена Леніна поділилася з фанатами життєрадісним знімком в студії Андрія Малахова, і після цього їй стали бажати смерті.

Передають російські ЗМІ.

Юлія Началова
Юлія Началова

Після похорону Юлії Началової її друзі опинилися в центрі скандалу. Їх звинувачують у піарі самих себе після смерті співачки. Критика полилася також і на близьку подругу співачки, Олену Леніну. Письменниця і світська левиця в день похорону Юлії Началової знімалася в шоу Андрія Малахова. Воно було присвячене трагічній смерті співачки.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Після того, як зйомки завершилися, письменниця зробила знімок разом з Малаховим. Легка посмішка на її обличчі стала причиною того, що фанати почали бажати їй смерті і публікували гнівні відгуки.

Варто нагадати, що Душа співачки Юлії Началової, що померла 16 березня, була світла, проте за життя над нею тяжіло страшне прокляття, яке звело артистку в труну. Клінічний психолог-езотерик Зіраддін Рзаєв розповів, що співачка зазнала дуже великиї заздрості і нажила собі небезпечних ворогів. Однак якби вона вчасно звернулася до езотериків, то можливо, не померла б так рано. І ні Євробачення, ні "Останній герой" тут ні при чому.

Юлія Началова
Юлія Началова

"Коли вона була жива, її оточували чорні хмари. Хоча сама вона була дуже чиста, добра, у неї дуже хороша енергетика була. Ці чорні хмари говорять про те, що на неї була наслана порча, її оточували темні люди", – сказав екстрасенс.

Рзаєв розповів, що багато людей скептично ставляться до езотерики. Однак, за словами Рзаєва, добре б згадати, що у кожного народу є своя релігія, він молиться своєму Богові. Ми всі віримо в Бога і в силу молитви, в те, що ми молитвою можемо допомогти своїм рідним і близьким. Але тоді логічно припустити, що є і темна сторона. "Звичайно, це сатана. Це була чорна сила, яку направили на неї", – резюмував психолог.

Нагадаємо, Корольова станцювала на похоронах Началової: пішли геть з мого дому

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Справжня причина смерті Началової змусила мережу здригнутися: "їй не давали дихати"

Також Знай.ua" писав про те, що Останню волю Началової розкрила директор: співачка благала за лічені години до смерті