Дмитро Комаров у своєму Facebook розповів про поїздку в Амазонію і про страшні моменти під час подорожі. Так, він розповів, що потрапив у центрифугу водоспадів Ігуасу.

"Одним з найстрашніших моментів не тільки експедиції, але і життя - 25 секунд під водою, в центрифузі, яка крутила мене, як сірник, а жилет не виштовхував на поверхню. Тоді я встиг подумати про те, що зараз, можливо, станеться найстрашніше, що може трапитися. Встиг відчайдушно запитати себе, що ж ти накоїв? Це не можна назвати страхом в чистому вигляді, але це були відчуття, ні з чим не зрівнянні. Я не хочу випробувати їх знову і нікому такого не бажаю. Я вдячний водоспадам Ігуасу за те, що відпустили і все-таки випхали мене і Сашка на поверхню", - написав він.

Також ведучий розповів про свою участь у знаменитому Бразильському карнавалі.

"Я вдячний Амазонії і Амазонці за дуже складні, але безперечно кращі моменти в експедиції і житті. За настроєм це було дуже схоже на подорож до екс-людоїдів з племені короваї, в Папуа. Але набагато далі і труднодоступнее. Ці серії ще попереду. Як і .... (барабанний дріб) моє і Сашина участь у карнавалі! Так, ми знімали його не з трибун або ложі для преси, а були учасниками, танцюристами і офіційно представляли команду школу Viradouro, разом з якою взяли срібло карнавалу в Ріо де Жанейро 2019. На мені капелюх карнавального костюма, який ви побачите в програмі. Найцікавіше попереду. Спасибі, Бразилія", - написав Комарів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Мы с @dmytryiev_aleksandr дома! Самую долгую командировку в истории проекта #мирнаизнанку и съёмки Бразилии официально...

Geplaatst door Дмитро Комаров op Zaterdag 23 maart 2019

Раніше ми писали, що всі українські, і не лише, ЗМІ облетіла новина - у Бразилії скоєно збройний напад на українського ведучого і журналіста популярного туристичного шоу "Світ навиворіт" Дмитра Комарова.

Ведучий тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров не на жарт перелякав своїх прихильників. У Мережі з'явилося коротке відео, зняте у Бразилії. На кадрах видно, що в той момент, як Дмитро йде вулицею і щось розповідає на камеру, різко позаду нього з'являються невідомі і починають стріляти в Комарова. На цьому небезпечному моменті відео обривається.

Після того, як в Мережу потрапило це відео, журналіст вийшовна зв'язок.

Нагадаємо, у мережі з'явилося відео, зняте у Бразилії, на якому невідомі стріляють у Дмитра Комарова.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дмитро Комаров показав телеглядачам Бразилію - у останньому з випусків популярного проекту "Світ навиворіт".

Також Знай.ua писав, телеведучий Дмитро Комаров під час зйомок проекту "Світ навиворіт" не раз наражав себе на небезпеку.