Онуки учасників Другої світової війни, маршалів Баграмяна і Конєва, планують поскаржитися в Слідчий комітет РФ на телеканал ТНТ через жарт в популярному шоу Comedy Woman про те, як Наталя Медведєва ховала щура в Кремлівській стіні між Єжовим і Конєвим. Про це каналу "360" повідомив нащадок Баграмяна Іван.

Чоловік звинуватив автора цього тексту в недостатній поінформованості.

"Могила наркома Єжова знаходиться не в Кремлівській стіні, а на Донському кладовищі, де він був у свій час розстріляний".

За його словами, жарт образив пам'ять всіх, хто здійснив справжній подвиг під час війни.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Заява онуки маршалів подадуть через Фонд пам'яті полководців Перемоги, який об'єднує більше 60 сімей воєначальників, які брали участь у Великій Вітчизняній війні, і бореться з фальсифікацією історії і спробами дискредитувати учасників війни.

В кінці лютого на шоу Comedy Woman у СКР поскаржився онук генерала Дмитра Карбишева, який загинув у концтаборі Маутхаузен. Приводом для його претензій став скетч Медведєвої 2013 року про замерзлого генерала. Медведєва в Instagram вибачилася перед онуком генерала і пояснила, що вважала прізвище вигаданим.

В 2017 році учасницям шоу довелося вибачатися перед жителями Інгушетії за жарт про службу ескорту, де одним з персонажів була дівчина з республіки. Тоді до будівлі ТНТ приїхали кілька десятків агресивно налаштованих вихідців з Кавказу і спробували увірватися в редакцію.

Раніше ми писали, що Comedy Woman випустили забавний відеоролик, в якому показано, як дівчина із Закарпаття їздила на заробітки.

“Наша закарпатська дівчина виявилася дуже цікавою, хотіла знати все і про всіх, але це їй не дуже вдалося , бо попутниця виявилася не дуже балакучою, але до щастя дуже спокійною і терплячою !!!”, – говорить підпис під відео.

Нагадаємо, Учасниці Comedy Woman розлютували Михалкова: "ці вівці самі розуміють, що вони кажуть"

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Міхалков раптово підтримав Зеленського: хороший мужик.

Також Знай.uа" писав про те, що у мережі показали Катю Варнаву до схуднення і пластики: два різних людини.