Знаменита співачка Pink презентувала в мережі свій новий кліп. Для зйомок відео "Walk Me Home" американська артистка приміряла елегантне плаття з довгим розрізом на нозі. А "партнером у танці" став привид.

Шанувальники вже звикли бачити її в бунтарських образах, які вона доповнює шкіряною курткою або ж зухвалим спортивним одягом. Але в цей раз для зйомок кліпу співачка обрала кардинально інший образ.

У ролику Pink гуляє вночі по пустельних міських вулицях. Зірка вибрала розкішне червоне плаття, в якому продемонструвала струнку фігуру і ноги. До поряд Pink підібрала взуття на високих підборах. У такому елегантному образі артистка станцювала з примарним чоловіком, продемонструвавши свою хореографічну майстерність.

У своєму блозі Pink зізналася, що трек "Walk Me Home" увійде в її восьмий студійний альбом "Hurts 2B Human". Його презентацію співачка запланувала на квітень 2019 року.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Прем'єра композиції "Walk Me Home" відбулася ще в лютому 2019 року. І ось лише через місяць артистка показала ефектний кліп, який для неї створив Майкл Грейсі - автор фільму "Найбільший шоумен".

Раніше ми писали, що американська поп-зірка Pink раптово зупинила свій концерт - причиною тому став плакат в руках юної дівчини.

Тиждень тому Pink прибула з гастролями в Австралію. Під час концерту в Брісбені співачка раптово зупинила свій виступ через плакат, який вона побачила в натовпі фанатів. Його вихопили з рук юної дівчини і перенесли ближче до сцени, щоб співачка змогла прочитати.

"Мене звуть Ліа, мені 14 років. Минулого місяця я втратила мою улюблену матусю. Я б дуже хотіла, щоб ви мене обняли. Будь ласка!"- було написано на плакаті.

Також ми повідомляли, що популярна американська співачка Пінк (P!nk) презентувала новий клип на пісню Secrets. Відповідний ролик був опублікований на YouTube-каналі виконавиці.

Нагадаємо, Загадку смерті Кейта Флінта розкрили копи: що вбило соліста The Prodigy

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Українські музиканти вшанували пам'ять соліста The Prodigy: спасибі тобі, людино-вуду

Також Знай.uа" писав про те, що Соліст The Prodigy звів рахунки з життям: фанам розповіли те, у що важко повірити