Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу пікантне фото, на якому позує в душі і прикривається тільки білим рушником. Її розпатлане волосся укладене в недбалу зачіску, а обличчя майже не видно. Але знімок вийшов досить чуттєвим і навіть сексуальним, завдяки грі світла і тіні. Лобода двома руками вчепилася в рушник, яким намагається прикрити груди, вона привідкрила губи і млосно дивиться в камеру.

Світлана Лобода не підписала свою гарячу фотографію, залишила лише емодзі у вигляді сердечка. Також вона не зазначила геолокацію, так що не зрозуміло, де було зроблено фото. Така публікація зірки не залишилася без уваги шанувальників. Фолловери почали активно обговорювати фотографію Лободи, її пікантний образ, а також відсутність одягу.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"Гарне фото, Світлана!", "Найсексуальніша дівчина Росії", "Не відвести очей", "Красуня", "Після хорошого сексу душ не перешкода", "Дивлюся, жінки швидше чоловіків сексі коментарі видають! Світ збожеволів. Скоро на унітазі будуть виставляти свої фото", "Дуже гарне фото", "Образ ульотний, вогонь", "Світлана, немає нікого сексуальнішого!", "Дуже чуттєво! Богиня", "Бездоганна красуня і сексі", "Чим далі, тим цікавіше", "Оце красуня", "Та хто ж це все фотографує?", "Дуже класна фотка, браво фотографу", "Дуже крута", "Загадково і жіночно", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "беспощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.