Відома американська актриса, яка зіграла головну роль у серії "50 відтінків сірого", Дакота Джонсон зізналася про сексуальні домагання у Голлівуді.

Про це Джонсон розповіла у своєму інтерв'ю The ​​Interview People.

Бабуся акторки Тіппа Хедрен, яка стала знаменитою за своїми ролями у фільмах "Птахи" (1963) і "Марні" (1964) Альфреда Хічкока, нещодавно відверто розповіла, що свого часу відмовилася від подальшої співпраці з Хічкоком через його сексуальних домагань. Цю інформацію підтвердила й Дакота.

Дакота Джонсон
Дакота Джонсон

"На жаль, це так. Хічкок хотів зробити її своєю коханкою. Тріпп не поступилася його домаганням. І він поклявся зіпсувати їй кар'єру. Так і сталося. Кілька років її не знімали або пропонували ролі, які вона сприймала як приниження. Але Тріпп все одно вистояла. І я пишаюся нею", - заявила Джонсон.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Після цього її запитали, чи зіштовхувалася вона з подібним у своїй кар'єрі. На що вона відповіла, що отримала цінні уроки від своєї матері та бабусі.

"Бабуся і мама навчили мене своїми прикладами, як потрібно поводитися, якщо таке раптом станеться", - сказала Дакота Джонсон.

Біографія Дакоти Джонсон тісно пов'язана з Голлівудом. Дівчина — актриса в третьому поколінні. Вона народилася у сім'ї знаменитих голлівудських акторів Мелані Гріффіт і Дона Джонсона. Відомою особою була її бабуся Тіппі Хедрен. Не менш популярним актором був і дідусь Пітер Гріффіт.

Дакота Джонсон
Дакота Джонсон

У 2013-му зірку затвердили на головну жіночу роль в екранізації роману Е. Л. Джеймс "П'ятдесят відтінків сірого". Джонсон пройшла кастинг на роль студентки Анастейші Стіл. Саме участь у цьому проекті принесла їй світову славу.

Нагадаємо, що Сальма Хайек відверто розповіла про особисте життя: домагання Вайнштейна і шлюб з мільйонером.

Як повідомляв портал Знай.ua, київський викладач жорстко поплатився за мерзенні домагання до студенток.

Також Знай.ua писав, на Хмельниччині жінка-офіцер ЗСУ зробила заяву в поліцію на свого командира.