Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, на якій показала, у чому прийшла на церемонію нагородження музичної премії YUNA 2019.

Як видно на знімках, на світський захід епатажна співачка прийшла в провокативну сексуальному вбранні. Настя одягла відверте сріблясте плаття, яке оголює спину, і під яким не видно білизни. А поверх нього Каменських накинула об'ємну хутряну шубку ніжного персикового кольору. Пишні кучері артистки розпущені і укладену на одне плече, а на її обличчі яскравий вечірній макіяж.

Настя Каменських відображена в дуже сексуальній позі, вона стоїть передом до камери, і не дивиться в неї. Коротенька сукня без білизни оголює також і довгі стрункі ніжки, і підкреслює струнку фігуру. Артистка не підписала своє фото, але раніше вона розповідала, хто допомагав їй створювати цей образ. Крім цього знімка, на сторінці Каменських є й інші не менш відверті фотографії з церемонії.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці Насті Каменських. Фани в захваті від її сексуального образу і засипають її компліментами і привітаннями в коментарях до фото.

"Дуже круто, у Насті рідко бувають настільки вдалі кадри", "Красуня", "Гаряча", "Ти так схудла", "Дуже красива, незабутня, приваблива, супер", "Богиня богинь", "Бейонсе українського походження", "Нереальна", "Каменських, ти все красивіша і красивіша", "Ох, Насте, до чого Ви шикарна! Вам потрібно відкрити школу фото-позування, до того чудово ви подаєте себе на знімках!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.