Відома українська співачка Віра Брежнєва, яка будує кар'єру в Росії і є дружиною популярного музичного продюсера Костянтина Меладзе, активно веде свою сторінку в Instagram і часто балує шанувальників новими фотографіями. Так, цього разу артистка порадувала підписників новим фото з відпочинку на Мальдівах.

На фотографії, яка з'явилися в записі Віри Брежнєвої, вона постала на огляд публіки в спокусливому образі. Артистка сфотографована на пляжі під час її недавнього відпочинку на Мальдівських островах. На ній купальник, але його практично не видно, адже на її плечах світла плетена накидка. Віра сидить на шезлонгу, зігнувши ноги в колінах і обіймаючи їх. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі немає макіяжу. У підписі до фотографії Брежнєва розповіла, що створила нову сторінку, на якій буде розповідати, як підготуватися до літа.

"Дівчинки пост. У когось вже тепло, у когось ні, але літо, воно все-одно не за горами. Може саме тому ви все частіше мені ставите питання про те, як привести себе в порядок, щоб гідно його зустріти. Я не експерт, але є вже досвід, яким я ділюся. Тільки не тут, а на спеціально створеній для цього сторінці @vbdiary (тому питання краще туди). Фото з островів для привернення тепла", - написала Віра Брежнєва в підписі до фото.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників Віри. Але фоловери розділилися на два табори - одним її фото без макіяжу сподобалося, і вони вихваляють жіночність і природну красу, а інші трохи розчаровані, адже звикли бачити Брежнєву при повному параді.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.