Співак Влад Топалов, чоловік української телеведучої Регіни Тодоренко, що проживає в даний час на території країни-агресора, опублікував у своєму Instagram "гнівний" пост, у якому обурився поведінкою своєї дружини Регіни Тодоренко, а також колеги по сцені Сергія Лазарєва.

В публікації він обурюється тим, що близькі йому люди занадто зайняті своїми справами і не можуть знайти для нього часу. Топалов підкреслив, що його дружина зайнята зйомками нового сезону шоу "П'ятниця з Регіною" і зараз вона "гріє одне місце на сонце", а Лазарєв знімає новий кліп, тому режисер відео Костянтин Черепків не встиг закінчити сценарій для відео самого Топалова.

Топалов з Тодоренко

Топалов вибухнув прокльонами: "Все це не було б проблемою, якщо б ХОЧ ОДНА З ЦИХ СВОЛОТ НАДІСЛАЛА ХОЧ ОДИН ТІЗЕР МЕНІ, ХОЧ ОДНЕ ПОСИЛАННЯ, ХОЧ ОДИН ВІДОС, для всіх цих свайпів, @…яйпів, і т. д. Я теж, як бееее, хочу викласти там, підтримати, похвалитися, поділитися. Але немає! Ці панове ваще про мене забули і всі займаються своїми справами! вони мене цим дуже бісять! 2ий день прошу що у одного, що у іншого! Ні! Не потрібні ми їм з вами! Ну і хрін з ними! А поки ось вам відосик за лаштунками зйомок @prtshow, співаємо синові нашу улюблену пісню!".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Врешті він зазначив, що його публікація є жартом, і він любить і пишається Регіною і Лазарєвим. Фанати виконавця прокоментували публікацію: "Ви така класна пара!!! Захоплююся вами" "Супер пост" "Ви класні, дуже легкі і світлі хлопці!!! Щастя вам і вашій родині".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Регіна Тодоренко, незважаючи на недавні пологи, опублікувала знімок, на якому вразила своїх фанатів прекрасним зовнішнім виглядом і стрункою фігурою.

Як повідомляв портал "Знай.uа": нещодавно регіна Тодоренко разом зі своїм чоловіком Владом Топаловим побували в Дубаї, звідки знаменитість опублікувала безліч знімків, а також розповіла про несподівані труднощі, з якими довелося зіткнутися.

Також "Знай.uа" писав, що російський співак Влад Топалов виступив проти успіхів своєї дружини, української співачки і ведучої Регіни Тодоренко, зазначивши, що йому не подобається її діяльність.