Сара Джессіка Паркер відзначає своє 54-річчя, але у свої роки вона дасть фору будь-якій молодій дівчині. Послужний список знаменних для актриси фільмів неймовірно довгий і великий. Нижче наведено найбільш выдяющиеся ролі зірки Голлівуду.

"Медовий місяць у Лас-Вегасі" (1989)

Сара Джессіка засвітилася на екрані разом з Ніколасом Кейджем. Сюжет досить простий: хлопець з Нью-Йорка заробляє на життя приватним розшуком і мирно живе з дівчиною Бетсі. Але Джек дав дивне обіцянку своїй мамі, яка лежала на смертному одрі, - ніколи і ні за яких обставин не одружуватися. Бетсі, природно, такий стан речей не влаштовує. Після деяких коливань Джек посилає привид покійної бабусі межу і везе Бетсі до Вегас, щоб там, нарешті, і одружитися.

"Привіт сім'ї" (2005)

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Дія відбувається у вигаданому місті Тайер на різдвяні свята. Сім'я Стоунів відрізняється рідкісним єднанням і взаєморозумінням. У цьому фільмі зібрано все - боротьба з раком, глухонімий син-гей, живе з чорношкірим хлопцем, і всі всіх люблять. Але все не так просто з невісткою, яку відіграє Паркер - їй вирішено висловити своє "фе".

"Любов та інші неприємності" (2006)

У фільмі Сара зіграла з Меттью Макконаги. Це історія про те, як, незважаючи на свої 30 з гаком років, Тріпп ніяк не вирішується залишити батьківський дім і обзавестися власною сім'єю. Але батьки Тріппа не з боязкого десятка і самі взялися за влаштування його долі.

"Секс у великому місті" (2008)

Велика класика і путівник для більшості жінок у всьому світі. Це продовження культового серіалу. Дії фільму розгортаються після закінчення серіалу і показують, як склалися долі дівчат після. Керрі Бредшоу і Біг живуть спільним життям, і на початку фільму Біг купує їм загальну квартиру у відмінному пентхаусі. Вони вирішують одружитися, але, як завжди, доля вносить свої корективи.