Український гуморист, актор і телеведучий Сергій Притула часто ділиться новинами свого зіркового життя з шанувальниками на своїй сторінці в Instagram. Тільки-но вщухли скандали навколо Національного відбору на Євробачення, і Притула вирішив показати дещо не пов'язане з цією подією. Як виявилося, телеведучий вирішив вилетіти з України, але не просто так, а з патріотичних спонукань.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Сергій Притула опублікував фотографію, на якій позує в салоні літака у футболці вболівальника збірної України з футболу. Як стало зрозуміло з підпису до фото, Сергій Притула відправився в Люксембург на матч збірної України, який там проходить.

"А поки всі втикають в телефони, Сірожка просто радий, що, нарешті, може полетіти на матч Збірної! Як же довго я чекав цього дня! Відпрацювавши 6 концертів за 3 дні, вважаю, що це можна трактувати, як маленьку нагороду за старання!", - написав Притула у підписі до фотографії. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото на сторінці свого кумира.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Вчора були у Вас на концерті. Ви – вогонь. Нехай після матчу настрій буде ще кращим", "Побачимося на стадіоні", "Це звичайно круто, але вже потрібно і нову футболку збірної купити", "Молодець! Дуже радий за твою роботу на новому каналі, удачі тобі надалі! І молодець, що підтримуєш збірну", "Гідно підтримайте там наших хлопців", "Гарної подорожі Вам, Сірожа", "За такої підтримки, збірна просто зобов'язана перемогти", "Спасибі за концерт у Василькові, це було круто", "Ну все, тепер нашій збірній точно пощастить", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, пародія на Добкіна обернулася відром бруду для Притули.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що промова Притули про Томос зачепить навіть атеїстів.

Також портал "Знай.uа" писав, що священик відповів Притулі на промову про Томос.