Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує на сцені, мабуть, під час підготовки до концерту. На чорно-білій фотографії Світлана Лобода з'явилася в незвичайному образі з мікрофоном у руках. На ній біла спортивна толстовка, поверх якої вона накинула чорну шкіряну курточку. Також на ній чорні брюки, кепка з козирком і сумочка на поясі.

З підпису до фотографії стає зрозуміло, що концерт, до якого так готувалася Світлана, відбувся в узбецькій столиці Ташкенті. Варто зазначити, що нещодавно Лобода їздила в тур по Канаді і Америці, навіть в Голлівуд заїжджала. Така публікація зірки не залишилася без уваги шанувальників. Фоловери почали активно обговорювати фотографію Лободи, її сценічне вбрання і концерт.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Світлано, дякую за концерт! Ви суперзірка!", "Концерт перевершив всі очікування!", "Блін навіщо вона нам потрібна, вона ж майже гола виходить на сцену", "Концерт просто супер, дякую за емоції і настрій", "Просто бомба. Так може тільки Світлана підривати енергетикою зали", "Ви прекрасні, ви надихаєте і даруєте всім чудовий настрій, позитивний настрій", "Ви супер, море позитиву, емоцій, чекаємо Вас знову!", - пишуть захоплені фанати в коментарях до фото Світлани Лободи.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.