Українська співачка Анастасія Приходько, яка нещодавно розпочала політичну кар'єру розповіла про трагедію у власній родині. Відповідний запис з'явилася в соціальних мережах артистки.

Приходько розповіла про смерті своєї улюбленої бабусі. Настя зізналася, що у них завжди були дуже теплі стосунки з нею.

"Я згадую, коли вона мене відправляла на фабрику зірок, ми пішли на виставку і купили мені спідницю і блузку, Бабуся сказала будеш ти мене найкрасивіша, вона дуже переживала за мене, і на Євробаченні сказала: "Уяви, що в залі немає нікого, тільки я і мама!", - згадує Настя.

Співачка зізналася, що бабуся для неї була одним із самих близьких і рідних людей. Саме до неї співачка йшла за порадою і завжди могла розраховувати на розуміння і отримати пораду.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Тим часом, брат Насті Назар повідомив, їх бабуню поховали поруч з дідусем, який пішов з життя 21 рік тому.

Раніше повідомлялося, що Анастасія Приходько заявила, що буде кращим політиком, ніж її зіркові колеги. До того ж, вона залишає кар'єру в шоу-бізнесі.

"Щодо попереднього політичного Святослава Вакарчука, Руслани Лижичко і Злати Огневич, то я вже говорила, що якщо я йду в політику, то я не буду співати. Не один із згаданих вами артистів не відмовився від співочої кар'єри. Для мене це було ключовим питанням: йду в політику – залишаю сцену. Я обрала політику, буду вчитися", - написала співачка.

Нагадаємо, Анастасія Приходько: від перспективної співачки до політика "Батьківщини". Анастасія Приходько стала прикладом того, що яскравий і швидкий кар'єрний зліт можливий.

Як повідомляв Знай. ua, Приходько ошелешила "виборчим бюлетенем".

Знай. ua писав, що Приходько розповіла, хто стане прем'єром, якщо на виборах переможе Зеленський. Співачка стверджує, що в Росії є певна клановість і певні клуби.