Відомий український музикант, автор і виконавець власних пісень, учасник групи «5’nizza» Сергій Бабкін часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Однак, артист відрізняється оригінальністю своїх публікацій, що говорить про його прекрасне почуття гумору. Однак, цього разу пост Бабкіна був серйозним і виваженим.

На чорно-білій фотографії, яка з'явилася в записі Сергія Бабкіна, він позує в сумному образі. Але головне було в підписі до фото, там артист після хвилі хейта виправдався за відвідування дельфінарію.

"Хочу подякувати UAnimals @uanimals.official. Ви показали нам зворотний бік медалі. Ми і не підозрювали, що за таким щастям для нас криється така плачевна ситуація для них, дельфінів. Для тих, хто не знає всієї історії: раніше я опублікував фото купання з дельфінами. Я вважав, що своїми діями не заподіював шкоди нікому. Помилявся... В цьому справжня цінність громадських ініціатив. Завдяки цій історії про проблему знаю не тільки я, але й моя численна аудиторія. Спасибі.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

P. S. Але! Не можна накидатися на людину з обвинуваченнями так різко. Ми, як і сотні звичайних сімей, прийшли отримати неземне захоплення від спілкування з дельфінами, і зізнаюся, такі емоції ми в житті ніколи не відчували. У свою адресу ми отримали дуже багато неприємних слів. Але це всього лише від незнання. Якщо вже щось міняти, то не в агресивній і образливій формі! А поки у нас по-іншому не виходить, шкода… Ось де головна проблема – Повага! Без коментарів прошу", - написав Сергій Бабкін.

Нагадаємо, Сергій Бабкін показав свою найвідданішу фанатку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Сергій Бабкін став "Лицарем XXI століття".

Також портал "Знай.uа" писав, що Сергій Бабкін вивів у світ вагітну дружину.