Народна артистка України Катерина Бужинська засліпила своїм розкішним вбранням всіх присутніх на премії "YUNA". Передає Clutch.

Популярна українська співачка Катя Бужинська одяглась у ефектне вбрання, щоб виступити на загальнонаціональній премії. Рожеву сукню міні з блискучим декором оцінили не тільки присутні на світському заході, але і шанувальники артистки. Вони відзначили, що Бужинська виглядала яскраво і жіночно.

"Шикарний вигляд!", "Лялечка", "Супер новий імідж, дуже красива!", "Катя, ви неймовірно красива і талановита! Вітаю Вас", "Квітучий образ", "Шикарна жінка в шикарній сукні", "Мені пощастило бути на Вашому концерті.. сказати, що я отримала задоволення - це не сказати ні слова. Така гармонія краси, таланту ,душевності та щирості, що серце завмирає і мурашки біжать по тілу!! Ви гідні цієї нагороди і "спасибі" Вам людську за те, що Ви справжня!!!", "Який цікавий у вас наряд!!!!!Ви-Богиня", — пишуть у коментарях.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше повідомлялося, що відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль похвалилася яскравою фотосесією у вбраннях від українських дизайнерів. Так, артистка позувала у відвертій жовтому боді з глибоким декольте від Frolov і ніжно-зеленій довгій спідниці від Flow the label, доповнивши образ масивними кільцями і прозорими туфлями-човниками.

Нагадаємо, Настя Каменських похвалилася розкішним кадром у відвертій сукні, а фанати залишилися у захваті.

Раніше Знай.uа повідомляв, MARUV підірвала соцмережі гарячими фото з церемонії премії YUNA-2019. На своїй сторінці в соціальній мережі Анна Корсун опублікувала фотографії, на яких з'явилася в яскравому вбранні салатового кольору.

Також Знай.uа писав, Надя Дорофєєва показала фанатам фотозвіт з церемонії музичної премії YUNA 2019.