Модель з Австралії Христина Мендонка поділилася відео з пляжної фотосесії. Воно побило всі рекорди популярності в її акаунті, однак причина такої популярності не в засмаглому тілі моделі.

Пляжні ролики спекотних красунь часом не обходяться без курйозів. Варто пригадати лише фітнес-модель, яку вкусила за попу свиня на безлюдному острові. Тварина здобула популярність та перетворилась на мем.

А нещодавно відео з пляжної фотосесії відомої моделі всього лишень за кілька днів набрало десятки мільйонів переглядів. І спокусливе засмагле тіло дівчини лише частково причетне до такої популярності.

Безумовно, австралійській моделі Христині Мендонка є що показати публіці. Нещодавно дівчина позувала перед камерою в червоному купальнику на березі моря.

Та поки спокусниця натхненно позувала біля моря, у кадрі на задньому плані несподівано з'явився ну дуже бодіпозітівний літній чоловік, який привернув до себе увагу широкою посмішкою.

Він аж світиться щастям - сонце, море, пляж, цілющі іони, красуні в бікіні ...

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Відео красуня розмістила в себе в Instagram. Всього за кілька днів ролик зібрав майже 2 мільйона переглядів. Він настільки сподобався користувачам мережі, що незабаром з Instagram моделі ролик перекочував в Twitter.

У соціальних мережах розгорілася ціла дискусія: хто ж тут справжня модель?

Нагадаємо, фітнес-модель Мішель Левін з Венесуели на одному з безлюдних Багамських островів вкусила за апетитне місце свиня.

Мішель виклала в своєму Instagram-акаунті відео під час відпочинку, в ході якого стався кумедний інцидент. Туристичний досвід для дівчини вийшов з гірчинкою – на місці укусу пізніше утворився страшний сизий синяк…

Як повідомляв портал Знай.ua, гаряча українська Кардашьян у мереживному боді засвітила дещо зайве.

Також Знай.ua писав, молодша сестричка переплюнула Кім Кардашьян у найголовнішому