Відома британська акторка, зірка серіалу "Гра престолів" Емілія Кларк зробила відверте зізнання. Відомо, що вона вісім років тому перенесла страшний стан — інсульт.

Про це стало відомо завдяки інтерв'ю для авторитетного видання The New Yorker.

Емілія Кларк
Емілія Кларк

Емілія заявила, що відчула себе погано на одному з тренувань. З'ясувалося, що у неї розірвалася аневризма. Кларк зробили операцію, в результаті якої відкрилася сильна кровотеча. Потрібне ще одне хірургічне втручання.

Емілія Кларк, дейенеріс
Емілія Кларк, дейенеріс

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Коли мене розбудили, я кричала від болю. Процедура провалилася. У мене була сильна кровотеча, шанси вижити зменшувалися з кожною хвилиною. Потрібно було робити трепанацію черепа. Відновлення було ще більш болючим, ніж після першої операції. Частини мого черепа були замінені титановими пластинами - у мене величезний шрам, що йде через всю голову. Перший час я відчувала деякі проблеми з пам'яттю, концентрацією, периферійним зором", - зізналася Емілія.

До зйомок серіалу Емілія повернулася вже через місяць після операції. Шанувальників Кларк це визнання шокувало. Інсульт у 24 роки - як таке можливо?

Лікар невролог-реабілітолог Сергій Камилов розповів, наскільки поширений інсульт, зокрема з розривом аневризми в молодому віці.

"У акторки був різновид геморагічного інсульту - субарахноїдальний крововилив (САК) - тобто кровотеча в оболонках головного мозку. Причина - розрив аневризми. Аневризма - це судина з дефектом схожим на мішок або гроно, яка швидше за все був від народження і сформувався ще внутрішньоутробно" , - пояснив Сергій Анварович.

Варто нагадати, що творці Найпопулярнішого серіалу "Гра престолів" запропонували фанатам неабияк поламати голову над оригінальним квестом. По всьому світу було заховано 6 тронів з серіалу. Найактивніші шанувальники зуміли знайти два з них.

Нагадаємо, зірка "Гри престолів" Емілія Кларк прямо зі зйомок потрапила до операційної.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили першу серію довгоочікуваного сезону Гри Престолів: обережно, спойлери.

Знай.uа писав, у мережі з'явився постер фінального сезону "Гри престолів": фанати здивовані.