Галкін з Аллою Борисівною не нудьгують у вільний час. Так, відомий шоумен виклав в Instagram фотографії в карнавальних костюмах і запитав у шанувальників поради, який образ йому личить найбільше. Пародист приміряв на себе костюми Бетмена, капітана Джека Горобця з "Піратів Карибського моря", Юлія Цезаря та Івана Грозного. "Зібрався на карнавал. Який спосіб краще?" - наївно поцікавився Максим.

Але фантазія шанувальників не дрімає! Народ тут же почав змагатися в дотепності в коментарях і припускати, для чого саме Галкін з Пугачовою використовують ці костюми.

Більшість шанувальників проголосували за персонажа "Піратів Карибського моря". "Джек Горобець дуже до лиця", "Пірат краще всіх!", "У вас навіть погляд схожий", – зауважили коментатори. На користь цього варіанта також висловилася продюсер Яна Рудковська. А ось співачка Ольга Бузова не змогла визначитись. "Максим, з такого розмаїття складно вибрати", – пояснила вона.

Автор Telegram-каналу "Тільки нікому" розмістив колаж з цих знімків і жартома припустив, що ці наряди артист використовують для сексуальних ігор. "Рольові ігри Максима Галкіна. Весело у них в замку", – зазначив журналіст.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, "він знущався наді мною": ювілярка Пугачова згадала, як пройшла через хворобливе розлучення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у вівторок, 26 березня, стало відомо про горе в сім'ї Алли Пугачової син її брата потрапив у лікарню після серйозного ДТП – його збила машина.

Нагадаємо, відтягнувся по повній: онук Пугачової розважився з красунею-моделлю подалі від зіркової бабусі.

Як повідомляв Знай.uа, популярний український колектив заявив про розпад: їх любили мільйони.

Знай.uа писав, Пугачова змусила Галкіна робити Леонтьєву приємно в День народження: краще не придумаєш.