Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже актично веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав кілька кадрів їх з Примадонною розкішного замку з висоти пташиного польоту. Так, артист зізнався, що під час будівництва особняка в селі Грязь подружній парі та їх дітям весь час докучали папараці, а деякі навіть переслідували Максима в тонованому автомобілі.

"Папарацці часто доставляли мені клопіт. Не завжди приємно, коли тебе або твоїх близьких супроводжує невідомий з об'єктивом, або коли тебе переслідує тонований автомобіль, зареєстрований на видавничий дім «Комсомольская Правда». Ніколи б не подумав в радянські часи, що комсомольці так хочуть знати всю правду. Але я вважав і вважаю це специфікою професії, як моєї, так і журналістської. Спочатку я читав про себе небилиці і засмучувався, потім читав і сміявся, а потім і зовсім перестав читати. Але в силу характеру я у всьому, що відбувається зі мною в житті намагаюся бачити тільки хороше. В мене велике хазяйство, і будинком, і ділянкою доводиться постійно займатися. Щоб щось підлатати, добудувати, переробити, потрібні деталі, що давно сховалися під обробкою: де кінчається бетон, і починається цегла, де виходить арматура, наскільки видається бетонне перекриття і так далі. Проектна документація не завжди б'ється з тим, що було реалізовано, виконавчої практично немає. Але всі роки будівництва з того моменту, як преса дізналася (не від мене) про будівництво, будинок фотографували з-за паркану папараці. І якось раз «Експрес Газета» зібрала всі ці фотки і подарувала мені. І тепер, коли мені потрібно щось прояснити, я заглядаю в цей архів і згадую добрим словом цю газету, яка написала про мене стільки єресі 😂 Особливо вдалися дві аерофотозйомки у 2010-му році, зроблені фоторепортером Кудрявовим, який в додронову епоху відважно кружляв над замком на мотодельтаплані і відобразив неймовірної краси краєвиди села Грязь і околиць. Можете погортати кілька фото з цього архіву, на них, мені здається, відчувається, чому я закохався в ці місця і побудував тут будинок. P. S. Будинок я створював і будував я.", - поділився історією Галкін.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще