На ювілейному концерті в Санкт-Петербурзі виконавець Валерій Леонтьєв вирішив по своєму звичаю "прогулятися в зал". Зрозуміло, що за них пішла і його "свита" Під час виконання пісні, маленька дівчинка захотіла вручити квіти виконавцю і, вставши з крісла, вибігла до співака з букетом. Те, що відбулося далі шокувало всіх в залі і біля екранів телевізорів, так як охоронець Леонтьєва грубо відкинув дівчинку від артиста, як-ніби вона загрожувала його безпеці. А в адресу Леонтьєва відразу посипалися докори.

Після концерту люди висловлювали свою думку з приводу інциденту: "Як так можна ставитися до людей?", "Бідна дівчинка. Весь день з голови не виходить. Скільки їй років? Вісім-десять? Я не можу поручитися, що охоронець залишився б без покарання, якщо б подібне хамство торкнулося моєї дитини!"

Валерій Леонтьєв

Сам охоронець співака був шокований нападками в свою сторону:
"Ім'я Леонтьєва так знаменито, що його потрібно захищати від нападок. Зрозуміло, це не стосується тих, хто по-справжньому закоханий у артиста і бажає взяти автограф. Цьому ніхто не чинить перешкод. І вже тим більше, мені б в голову не прийшло образити дитину, коли я і сам батько "

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Пресслужба Леонтьєва через тиждень після випадку дала своє пояснення тому, що трапилося, виправдовуючи охоронця, який врятував дівчинку:
"Коли Валера виходить в зал, він обходить його дуже швидко і при цьому співає наживо. А з усіх боків біжать дорослі люди з величезними букетами, які загороджують йому огляд. Ці ситуації бувають і позаштатними, тому що люди спотикаються, падають на артиста. І дитині було небезпечно перебувати в такій ситуації. Її могли затоптати, збити з ніг, зламати руку, і охоронець як професіонал, побачивши дитину, підхопив дівчинку, посадив на місце і сказав: "Потім підійдеш і подаруєш"

Зараз багато фанатів російського співака обговорюють цей випадок. Одні вважають, що охоронець відвів дівчинку в сторону, щоб та не заважала працювати Леонтьєву за сигналом самого співака, а інші впевнені, що сам Валерій навіть не в курсі, що таке сталося з дитиною.

Нагадаємо, що оголена черниця Гросу звела фанатів з розуму.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що колишній Началовой благає припинити знущання