Українська співачка Тіна Кароль у ефірі "Голос країни" приревнувала Дана Балана до учасниці. Передає Clutch.

Зовсім недавно пройшов третій випуск проекту "Голос країни", одним з головних відкриттів якого стала учасниця Катерина Бігу. Вона виконала пісню Dragostea din tei молдавської групи O-Zone, явно цілячись у бік Дан Балан.

І не прогадала! Молдавський співак під час виступу Катерини вийшов на сцену і міцно обняв дівчину, а потім заспівав з нею дуетом.

Правда, Тіні Кароль, з якою у Балану давно приписують службовий роман, такі ніжності не сподобалися.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Не обіймайтеся", – ображено сказала зірка.

Шанувальники в коментарях відзначили, що між знаменитостями явно присутня симпатія.

"Ось як можна сказати, що це награно? Дан і Тіна, тащуся від них. Я взагалі дуже давно стежу за Голосом України, класно креативно і натурально…", "…Катерина заспівала шикарно, а в дуеті з Даном голоси злилися. І дійсно, їх хотілося слухати вічно, як сказав Монатік. Мені здається, що Дан трохи небайдужий до Тіни… Ці погляди, фразочки, навіть хотів поцілувати її, але не дозволила. Тіна – прикраса проекту, і не дивно, що вона притягує до себе. Ось і Дан, очевидно, поплив!", "Кароль приревнувала. Не треба обійматися!!!" – коментують шанувальники.

Нагадаємо, у новому випуску шоу "Голос країни" Дан Балан зробив Тіни Кароль колюче зауваження. Шанувальники розсердилися на молдавського співака і навіть почали просити Потапа захистити артистку.

Раніше Знай.uа повідомляв, під час 3-го випуску 9-го сезону шоу "Голос країни" відомий український продюсер і репер Потап раптово підколов нового тренера проекту Дана Балана.

Також Знай.uа писав, у неділю, 4 лютого, в ефір вийшов новий випуск проекту "Голос країни". У ньому Дан Балан розповів, що відчув, коли вперше побачив Тіну Кароль. Варто зазначити, що співак явно відчуває симпатію до української красуні.