Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото. Знаменитість виставила кадр з любою мамою, позуючи в ніжно-рожевій шубці і однакових кедах. Так, артистка зізналася, що зовсім не гребує секонд-хендами і барахолками, а в її гардеробі достатньо і дорогих речей, і дешевих.

"Я ніколи не надаю уваги вартості речей (а надалі і їх кількості😂🤦🏽‍♀️) Вони зручні і по душі, або ні. І в моєму гардеробі панує рівноправність😂 там є місце і для #дорогоБАгато🥳🤪 і для плаща «ДнепроХренМехСталь» з барахолки за 150 грн)) Прикольно, коли за адекватні 💰 можна знайти щось собі та рідних не обділити☺️", - поділилася емоціями Камінська. Фолловери не пройшли повз: "Слава! Ваша Мама супер жінка 😍😍👍♥️♥️🌺", "Мама так схудла! Добре виглядаєте! 🌹🌹🌹🌼🌹🌼", "У Вас чудове почуття стилю", "Я ніколи не бачила твою маму,але я її заочно обожнюю 🙈☺️", "Ех красуні)🔥".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.